lørdag den 24. marts 2012

Jeffrey Campbell Brit Boot
Jeg er igen blevet fuldstændig hovedkuls forelsket. Jeg ved ikke om de er nye, eller gamle, men disse bikerboots har taget mig med storm. De er simpelthen helt fantastiske. Jeg ville ikke have noget imod, at eje dem både i sort og brun. De er så lækre, og kan sættes sammen med alt. Er det en let sommerkjole eller grove jeans, så passer de. Dem må jeg virkelig have! Er der nogen af jer søde læsere, som ved hvor de kan købes?

8 kommentarer:

 1. De er godtnok lækre! Mon ikke man kan købe dem hos Nelly.com ?

  SvarSlet
  Svar
  1. De er nemlig sindssygt lækre! Og de skal bare være en del af min garderobe.
   - Jeg har faktisk slet ikke tjekket Nelly, for jeg er ikke engang sikker på at de hedder brit boot (-:
   men tusind tak for tippet.

   Slet
 2. Jeg har ledt efter dem i virkelig lang tid, da en veninde ønsker sig dem i konfirmationsgave. Men hver gang jeg har fundet dem i hendes str., er de blevet udsolgt inden jeg nåede at købe dem :( Ved du tilfældigvis hvor de har dem i en str. 36 (UK=6)? Er ved at blive ret desperat ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Desværre kan jeg ikke hjælpe dig. Jeg leder selv med lys og lygte efter et par, men hvis jeg finder dem skal jeg nok kommentere igen. Hvis du endelig finder dem, må du også meget gerne skrive en ny kommentar (-:
   Held og lykke med jagten søde.

   Slet
 3. Fandt dem her: http://www.shopbop.com/brit-wrap-strap-flat-bootie/vp/v=1/845524441852179.htm?folderID=2534374302117231&fm=browse-brand-shopbysize-chosen-viewall&colorId=12867
  Men ved ikke om det er fra England eller Amerika :) Desværre kan jeg ikke selv købe dem der, da jeg skal bruge en str. 36. Rigtig øv! Men har tjekket google og kigget indtil s. 10, og så gav jeg op. Har hørt de har dem i Magasin, så der kan jeg prøve at kigge. Good luck!

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh , jeg har set dem der men jeg kan desværre ikke bruge dem, da jeg skal bruge en str. 11.
   Jaé du må tjekke Magasin, for hvad gør man ikke for sine veninder? :-)

   Slet